fbpx


” Ik wil het echt anders, maar ik heb geen idee hoe ik dat voor elkaar ga krijgen “


STA JIJ OP DIT KRUISPUNT IN JE LEVEN?

Denk je soms echt over het leven: ‘Is dit het nou?’. Waarom voel ik me zo anders en waarom ben ik ontevreden en ongelukkig, terwijl ik eigenlijk alles voor elkaar heb? Hoe kan ik het tij nou definitief keren?

Continu voel je de ogen van anderen in je nek prikken en ben je bang voor de reactie van je omgeving als je uit zou spreken: ‘En nu is het klaar, ik kan niet meer’. Wat je ook probeert, je blijft allerlei bezwaren en excuses bedenken waarom voor jou, dat leven dat je écht wilt, niet is weggelegd. Je stopt jouw gevoel weg, maar levert steeds een beetje meer van jezelf in.

 

HERKEN JE DIT?

 • Als ondernemende, creatieve HSP-er doe je structureel 1 ding niet: Je wilt niemand voor het hoofd stoten en je zegt nooit nee
 • Je wilt van betekenis zijn en geeft niets op. Diep van binnen ben je bang voor de reactie van een ander
 • Je leven wordt steeds drukker en je houdt met moeite alle ballen in de lucht
 • Je maakt het heel graag anderen naar de zin, maar luistert hierdoor niet meer naar jezelf.
 • Je maakt makkelijk keuzes om leuke dingen te doen, maar een grote valkuil is dat je verandering niet toelaat en weigert keuzes te maken
 • Je hebt steeds minder overzicht en ervaart chaos in je hoofd (en in je huis)

 

GEVOLG HIERVAN…

 • Je geniet niet van het nu
 • Je voelt je ongelukkig
 • Je voelt je onzeker en begint langzaam aan álles te twijfelen
 • Je bent moe en hebt non-stop te weinig energie
 • Je vertrouwt niet op jezelf en je (hoog)gevoeligheid zit je eigenlijk in de weg
 • Je hebt een kort lontje, om het minst of geringste schiet je uit je slof.
 • Je voelt dat je niet alles uit jezelf kunt halen en gaat misschien zelfs met pijn in je buik naar je werk, iedere ochtend moet je jezelf er naartoe sleuren

 

Jij hebt je er misschien al bij neer gelegd dat het zo is als het is, maar ik ben ervan overtuigd dat voor jou ook het leven mogelijk is dat je echt wilt. Je bent op dit moment alleen aan het worstelen. De juiste inzichten en concrete stappen ontbreken, maar er is echt een oplossing. Je hebt als (hoog)sensitief en ondernemende iemand alleen nog wat te leren.

Je kunt je leven zien als weg die je bewandelt en waarop je met regelmaat kruispunten tegenkomt. Zodra je kunt zorgen dat je geen doodlopende paden meer bewandelt en de juiste afslagen weet te nemen, dan gaat er definitief iets gebeuren.

In dit online programma ‘Jouw Zevensprong’ ontdek je met welke zeven sprongen je recht op je doel afgaat en eindelijk op de plek komt waar alles samenkomt. De ideale situatie om het leven te gaan leiden waar je nu alleen nog maar van kunt dromen. Je leert hoe je weer op jezelf kunt vertrouwen, hoe je je gevoel ombuigt van een last naar en gave en hoe je die inzichten kunt gebruiken om, zodat het leven dat je écht wilt aan je voeten ligt en in korte tijd werkelijkheid wordt. En je krijgt tools en strategieën waarmee je keer op keer zorgt dat je niet meer belandt op dat doodlopende pad.

Iedere sprong leg ik stap voor stap uit, zodat je iedere dag weet wat je te doen staat om beter te begrijpen wat er gebeurt in jouw hoogsensitieve, creatieve hoofd en hoe je het ombuigt van een last in een gave. Deze paden heb ik zelf bewandeld en gebruik de inzichten nog iedere dag om écht gelukkig te zijn, dichtbij mezelf te blijven, te geloven in mezelf, bergen energie te hebben, te stralen en te blijven groeien.

ZEVEN JAAR GELEDEN WAS IK ZELF DE WANHOOP NABIJ EN HAD IK HET GEVOEL DAT HET LEVEN ME OVERKWAM

Na de geboorte van mijn dochter Fiep besloot ik dat het klaar was, maar had tot dan toe geen idee waarom ik me zo voelde. Ik was ervan overtuigd dat het oplosbaar was en dat ik niet de enige ben die me zo voelde.

Ik was succesvol harpiste in binnen- en buitenland, woonde op mijn 21e al samen in een eigen huis, trouwde jong, kreeg een prachtige zoon en dochter en op mijn 27e had ik al mijn dromen wel doorlopen. Ik dacht echt: ‘is dit het nou?’ en ik vroeg me heel lang af waarom ik me zo voelde. Wat mijn privéleven betreft heb ik altijd mijn hart gevolgd, maar verder… Harpspelen kon ik al jong heel erg goed, maar had ik er wel echt vanuit mijn tenen voor gekozen om daar mijn beroep van te maken? Natuurlijk was het een uitdaging om aangenomen te worden op het conservatorium, en is het super tof als het dan ook nog lukt en je Cum Laude afstudeert. Maar maakt dit bijzondere beroep, dit succes, mij echt gelukkig?

Eindelijk kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben en als je dat niet in goede banen leidt dan verlies je jezelf. Alles wat ik niet begreep van mezelf wilde ik leren en ik ging de confrontatie met mezelf aan. Perfectionistisch en streberig blijf ik, maar ik wilde het zo gaan doen zoals ík wilde en hoe ík dat wilde. Wat een ander daar ook van denkt.

Ik kreeg inzichten, leerde loslaten, durfde keuzes te maken, hield vol en bereikte mijn het leven waar ik tot dan toe altijd aleen maar van droomde. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn (hoog)gevoeligheid geen last meer is, maar een gave. Ik heb mijn passie ontdekt, heb een prachtig bedrijf neergezet in nog geen 3 dagen per week werken, we hebben ons droomhuis gekocht, heb tijd over voor de dingen die ik echt belangrijk vind en het meest belangrijke: ik heb mezelf teruggevonden. Het ultieme gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en geluk. Mijn werk past als een jas en het gaat als vanzelf. Ik heb een ideaal leven gecreëerd dat niet non-stop energie slurpt, maar waar ik bergen energie van krijg.

Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen: Jouw droomleven is binnen handbereik, als je de juiste keuzes maakt, durft los te laten, vertrouwt op jezelf en de juiste stappen zet. Ik wil je heel graag inspireren ervoor te gaan en geen lange zoektocht te beginnen. Jij kunt jouw droomleven gaan leiden met de tools en strategieën die ik heb gevonden, bedacht, gebruikt en geoptimaliseerd. Waar ik zeven jaar over deed is voor jou in een paar maanden mogelijk!

Wordt een groeiende HSP-er en creëer het leven dat je écht wilt. Passend als een handschoen. Niet doorsnee, maar net zo bijzonder als jij!

MET JOUW ZEVENSPRONG ONTDEK JE:

 • Waarom je je nou eigenlijk zo voelt
 • Waardoor het nou komt dat het je tot nu toe steeds niet gelukt is om verandering toe te passen en vol te houden
 • Hoe je focus krijgt met de juiste inzichten en direct de touwtjes weer zelf in handen hebt
 • Hoe je kunt vertrouwen op je gevoel en weer echt luistert naar jezelf
 • Welke krachtige keuzes je moet gaan maken die voor jou belangrijk zijn
 • Hoe je de slingers kunt ophangen in je leven, doen waar je écht blij van wordt
 • Wat jou uniek maakt en waar je nou echt super gelukkig van wordt
 • Hoe je jouw systeem bouwt zodat je 100% zeker je doel gaat bereiken
 • Wat de blauwdruk is van het leven dat je écht wilt
 • Hoe je als creatieve HSP-er zorgt dat de chaos in je hoofd en in je huis verdwijnt
 • Hoe je veel meer tijd en energie overhoudt voor dingen die je écht belangrijk vindt en kunt gaan genieten van het nu
 • Hoe je een situatie creëert, zodat jouw droomleven werkelijkheid wordt.

 

HOE HET WERKT?

Het programma bestaat uit 7 modules/sprongen. Je ontvangt bij iedere sprong een stap-voor-stap video + audio, met bijbehorende samenvatting, een werkboek en toegang tot een heleboel extra’s. Ik laat de sprongen druppelgewijs bij je binnenkomen, zodat je niet overhaast doorgaat of jezelf overstroomt met informatie. De eerste drie weken gaat er steeds een nieuwe sprong open, hierna ga je echt implementeren en krijg je iedere twee weken een nieuwe sprong. Zo weet je precies welke 7 paden je moet bewandelen om op jouw zevensprong uit te komen. Geen doodlopende wegen meer, maar super duidelijk, overzichtelijke sprongen richting jouw ideale leven. Bedenk je eens waar jij over 3 maanden kunt staan!

 

BONUSSEN

 • Je krijgt voor onbepaalde tijd toegang tot het online programma Jouw Zevensprong. Alle updates, alle video’s die ik nog ga maken, alle coachingcalls, alle nieuwe inzichten stop ik in dit programma en kun je blijven gebruiken. Het leven is nou eenmaal geen rechte lijn, het gaat met pieken en dalen. Maar doordat je keer op keer terug kunt grijpen op de tools en handvatten binnen het online programma houd je jezelf op de rit en kun je jezelf keer op keer herpakken. Jij bent in ontwikkeling, de mensen om je heen zijn in ontwikkeling en dat zal er ook voor zorgen dat je steeds weer nieuwe dromen en doelen krijgt. Iedere keer weer kun je ervoor zorgen dat jouw nieuwe doelen werkelijkheid worden. Iedere week vieren we jouw successen op Confetti Monday!

   

 • Je krijgt een jaar toegang tot de Jouw Zevensprong Facebook Community. Een plek waar je anderen treft die ook op ontdekkingstocht zijn. Wanneer je dingen hebt toegepast kun je hier feedback over vragen. Het doel van deze community is de slingers op te hangen in je leven en dat je in een positieve vibe komt en blijft. Allemaal ben je op weg naar hetzelfde doel. Je ervaart enorm veel support en positieve steun. Iedere week vieren we online jouw behaalde successen en bouwen een feestje op Confetti Monday! Na een half jaar ga je over naar de senior Jouw Zevensprong Facebook Community.

   

 • Na je aanmelding kun je een half jaar deelnemen aan de vraag- en antwoordsessies, de coachingcalls die ik een keer in de twee weken geef via Skype. Tijdens deze sessie wil ik je graag verder helpen, inspireren en positieve zin geven als je het misschien even niet meer ziet zitten of niet weet hoe je verder komt. Je kunt mij dus hulp vragen zodat je altijd weer door kunt.

   

 • Je ontvangt mijn Boost je (t)huis checklist. Jouw omgeving waar je in verblijft is zo veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Het is wetenschappelijk bewezen dat de juiste omgeving bijdraagt aan hoe je functioneert, maar als we volwassen zijn laten we ons (t)huis vaak stilstaan. We richten het in als we er komen wonen en dat moet dan ook maar passen en blijven passen. Maar je leven is constant in ontwikkeling. Daarom krijg je van mij de checklist. Alles wat ik toepaste als interieurontwerper heb ik hierin gestopt. Ik deel ontwerpen die ik heb gemaakt, sfeerbeelden die ik maakte, tips en valkuilen. Alles om je te laten voelen en ervaren hoe dat bij jou is en om je te inspireren. Met deze checklist kun je eens kijken hoe het met jouw thuis gesteld is en waar je heel snel winst mee kunt behalen. Een huis passend als een handschoen. Niet doorsnee, maar net zo bijzonder als jij!

 

JIJ WEET STRAKS WAAR DUIZENDEN (HOOG)GEVOELIGE MENSEN GEEN WEET VAN HEBBEN…

 • Welk doodlopend pad creatieve, ondernemende HSP-ers bijna allemaal bewandelen en hoe je daar vanaf komt.
 • Hoe je de juiste keuzes kunt maken zonder jezelf te verliezen
 • Waarom het nou zo anders werkt in jouw hoofd dan bij mensen die niet hoogsensitief zijn.
 • welk trucje je hersenen met je uithalen waardoor het meestal niet lukt om door te zetten en vol te houden zodat jij kunt zorgen dat het zeker weten wel lukt
 • Hoe je als creatieveling toch je tijd en energie kunt managen zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw creativiteit daardoor verloren gaat
 • Hoe je een systeem bouwt waardoor jij 100% zeker je doel bereikt en het je lukt de ideale situatie te creëren om je droomleven te gaan leiden

 

LET OP! JOUW ZEVENSPRONG IS NIET VOOR IEDEREEN GESCHIKT. IK KAN JOU ALLEEN HELPEN JOUW ZEVENSPRONG TE BEREIKEN ALS:

 • Je écht de wens hebt dat je het anders wilt
 • Je bereid bent kritisch naar jezelf te kijken
 • Je ondanks gevoelens van onzekerheid bereid bent anders te gaan doen.
 • Je ervoor gaat om de handvatten en inzichten te implementeren en in de praktijk te brengen
 • Je er bewust van bent dat het niet zomaar komt aanwaaien. Doe je geen deuren dicht, dan zullen er geen nieuwe deuren open gaan. Je zult moeten loslaten en dappere keuzes moeten maken
 • Je bereid bent er een deel van je tijd en energie in te steken
 • Het doel van jouw verandering is: de ideale situatie te creëren om jouw droomleven te gaan leiden.

   

HET MAAKT NIET UIT OF:

 • Je al veel kennis hebt opgedaan ten aanzien van (hoog)gevoeligheid
 • Je al stappen hebt genomen
 • Of juist nog helemaal niets hebt gedaan

   

DIT PROGRAMMA IS NIET BEDOELD VOOR JOU ALS JE:

 • Niets wilt weten van (hoog)sensitiviteit
 • Niet klaar bent om uit te breken en niet bereid bent om dappere keuzes te maken
 • Niet overtuigd bent dat jouw persoonlijke ontwikkeling de sleutel is naar succes en het leven dat je écht wilt

 

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat er echt verandering mogelijk is en dat je super mooie resultaten kunt bereiken als je je (hoog)gevoeligheid omarmt, kiest voor jezelf en gaat vertrouwen op je gevoel. Ik neem je mee op jouw eigen ontdekkingstocht.

Neem jij jezelf en je leven serieus? Ben jij bereid om alle inzichten, tools en strategieën ook echt te gaan toepassen? Dan is het super tof als je meedoet. Ik weet dan zeker dat jij binnenkort eindelijk het leven kunt gaan leiden dat je écht wilt.

 

VOORDELEN VAN EEN ONLINE PROGRAMMA:

 • Je krijgt direct toegang en kunt beginnen wanneer je wilt. Als je wilt kun je vandaag nog beginnen!
 • Je bepaalt zelf het tempo en houdt altijd toegang. Je hoeft het dus niet in 7 weken helemaal doorlopen te hebben
 • Je krijgt de inzichten, tools en strategieën met heldere uitleg, zodat je precies weet hoe je aan de slag kunt
 • Je bewandelt de paden in de juiste volgorde, zodat je iedere dag precies weet wat je moet doen om op jouw zevensprong uit te komen
 • Je hoeft niet te reizen 
 • Je krijgt rust en overzicht in je hoofd. Chaos is voor altijd verleden tijd
 • Je ziet heel snel vooruitgang en krijgt een mega positieve drive als je jouw droomleven ziet ontstaan

INVESTERING

De investering in Jouw Zevensprong is €1797,- incl. btw. Je krijgt hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s en audio’s die je helpen jouw ideale leven te gaan leiden. En je krijgt direct toegang tot de Jouw Zevensprong Community. Misschien wil je eigenlijk wel meedoen, maar heb je het geld nu niet. Dan kun je je toch aanmelden, want je kunt je investering ook spreiden over 3 termijnen. Het eerste termijn van €599,- incl. btw betaal je direct en steeds een maand erna de volgende 2 termijnen.