fbpx

“Ik wil het doen zoals ík wil, met wie ík wil, hoe ík het wil en ik wil het zonder (financiële) hulp van anderen bereiken”. Dit was het uitgangspunt toen ik zeven jaar geleden besloot dat het klaar was en dat het anders moest. Ik wilde me niet meer (onbewust) laten leiden door wat andere mensen vonden van wat ik deed, ik wilde me niet meer laten beïnvloeden maar écht helemaal ‘Esther’ zijn.

Alles was me gelukt. Helemaal alleen, zonder hulp van anderen. En ik moest het ook gewoon allemaal alleen blijven doen van mezelf. Ik heb het mezelf toch al die keuzes van de afgelopen jaren aangedaan? Daar heeft niemand om mij heen om gevraagd.

Er gaat zóveel goed, ik heb zóveel mensen blij gemaakt, ik mag zóveel mensen inspireren, er doen mensen mee aan mijn programma:-) en toch vier ik de successen niet. Ik legde mezelf op dat het nog ‘meer, nog ‘sneller’ en nog ‘beter’ kan. Het proces had ten slotte al lang genoeg geduurd (in mijn hoofd was het zo dat mensen om mij heen dit zouden denken).

Afgelopen week was ik maar aan het draaien, maakte ik me zorgen en piekerde. Ik bezocht mijn eigen coach, lieve mensen om mij heen stonden ineens op, en ik ontmoette prachtige nieuwe mensen. De spiegel die ik van al die mensen kreeg is heel bijzonder, komt bij allemaal op hetzelfde neer en moet gewoon zo zijn:

“Je hoeft niet altijd alles alleen te doen”


Je komt alleen en je gaat alleen, maar het is helemaal niet erg om hulp te krijgen en aanvaarden. Het is goed dat ik de afgelopen tijd alles vanuit mijn hart heb gedaan, daardoor heb ik écht kunnen luisteren naar mijn gevoel en ben ik dicht bij mezelf gebleven, maar er zijn ook dingen die ik helemaal niet alleen hóef te doen. Er zijn mensen die willen helpen, er zijn mensen die kunnen helpen, er zijn dingen die ik bij een ander mag laten. Laat het toe, dat maakt het allemaal zoveel makkelijker en uiteindelijk ook veel minder ‘eenzaam’.

En het is weer zo’n prachtige spiegel waarmee ik jou ook wil inspireren. Hoe lastig het ook is, hoe ingewikkeld het pad ook is, hoe erg je ook bij jezelf wilt blijven: je hoeft het niet alleen te doen. Doorsta die worsteling niet in je eentje en voel je niet alleen. Er is een weg om je gevoel te omarmen, om je eigen keuzes te maken en om het leven te creëeren dat je écht wilt mét een beetje hulp.

Zolang er chaos is in je hoofd blijf je dwalen, blijf je worstelen en kun je niet aan de slag. Zolang je het gevoel hebt dat je non-stop gebrek hebt aan tijd en energie kun je niet gaan doen wat je écht belangrijk vindt. Stop de chaos in je hoofd (en daarmee in je huis).

Heel binnenkort kun je ontdekken hoe je dat kunt doen, samen met mij. 
Op 7 december start ik namelijk de… ‘Kick the shit out of it’ Challenge

Ik heb 10 video’s voor je opgenomen met een inzicht én een vraag of opdracht, zodat je zelf de touwtjes weer in handen hebt en die chaos stopt. Je krijgt rust en ruimte in je hoofd en veel meer tijd en energie. Zeker in deze tijd met alle feestdagen die komen levert deze challenge je zoveel op. En weet dat je niet alleen bent, dat je daar best een beetje hulp bij mag hebben en dat je helemaal niet raar bent!

Met de ‘Kick the shit out of it’ Challenge

 
✨Ga je direct orde in de chaos scheppen in je huis en in je hoofd
✨Krijg je inzichten die je niet eerder hebt opgedaan en dus ook niet kon toepassen
✨Kijk je kritisch naar jezelf en jouw situatie zodat je juiste keuzes kunt gaan maken
✨Ga je liever voor jezelf zijn
✨Krijg je meer tijd voor dingen die je echt belangrijk vindt
✨Ontdek je hoe je voorkomt dat de dingen je blijven overkomen
✨Wordt duidelijk wat er nou precies in je hoogsensitieve hoofd gebeurt en hoe je alle shit eruit kunt gooien

We starten op 7 december, de laatste Nieuwe Maan van het jaar. Hét moment om te starten met een nieuwe manifesteer-cyclus. En het beste moment om de ideale situatie te creëeren om je doelen en dromen voor 2019 te waar te maken. 10 Dagen lang ontvang je een video. Met een beetje support, handvatten en concrete acties bereik je in die tien dagen rust, balans en gaat je energie weer volop stromen.

Als bonus kun je op dag 11 (17 december) bij het speciale afsluitende webinar zijn. In dit webinar deel ik nog veel meer inzichten, mijn eigen verhaal en ontdek je welke lessen je kunnen helpen jouw dromen waar te maken komend jaar en te kiezen voor jezelf. De investering is tijdelijk €37,- en 10 dagen lang maar een paar minuten van je tijd. Het wordt bijzonder, ik zal je niet teleurstellen;-)

Dit wordt het begin van zoveel moois…

Doe mee en ontdek wat het jou kan brengen.

Meld je hier aan en aanvaard een beetje hulp. Je hoeft het niet alleen te doen:-)

Hele lieve groet,
Esther

PS: Ik heb een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!