fbpx

#STOPDECHAOS CHALLENGE

Met de #STOPDECHAOS challenge stop je eindelijk die chaos die zo herkenbaar is voor veel (hoog)gevoelige mensen. Je gaat aan de slag met alle facetten die de chaos veroorzaken. Hoe werkt dat nou in jouw gevoelige hoofd, wat gebeurt er bij jou, hoe zit dat in je huis, hoe krijg je grip op dat eeuwige gebrek aan tijd en dat gehaaste gevoel en waar moet je echt vandaag nog mee stoppen. Maarliefst 10 dagen ontvang je een korte video met een belangrijk inzicht en een vraag of opdracht. Op dag 11 sluit ik af met een webinar en je krijgt als BONUS mijn exclusieve ‘Boost je (t)huis’ checklist

“Het leven ‘overkomt’ me niet langer meer. Zo fijn dat ik nu die rust in mijn hoofd en dus in mijn leven heb! De challenge heeft me inzicht en structuur gegeven om op terug te vallen. Ik ervaar nu veel meer tijd en energie!”

– Marianne –

HERKEN JE JE HIERIN?

 • Het voel voor jou alsof je nergens grip op hebt
 • Je ervaart chaos en hebt geen idee hoe je het tij kunt keren
 • Je leven wordt steeds drukker en je houdt met moeite alle ballen in de lucht
 • Je hebt non-stop gebrek aan tijd en energie om te doen wat je echt belangrijk vindt
 • Als (hoog)gevoelig, creatief en ondernemend mens denk je dat orde in de chaos niet voor jou is weggelegd, dat hoort er nou eenmaal bij
 • Je hebt behoefte aan handvatten en concrete acties, zodat je in korte tijd rust, balans en bergen energie ervaart

Ik herken het zo!  Jarenlang had ik echt het idee dat het leven me overkwam. Ik kreeg het maar niet voor elkaar orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd. Na een 7 jarige ontdekkingstocht weet ik wat het beste werkt voor mij en voor de mensen die ik coach. Het lukte mij van succesvolle maar doodongelukkige harpiste mijn gevoeligheid te omarmen, keuzes te maken, te kiezen voor mezelf en mijn ideale leven te leiden. 

Begin 2018 ben ik gestart vanuit mijn missie en mijn eigen (hoog)gevoeligheid. Het liefst wil ik alle creatieve, ondernemende (hoog)gevoelige mensen laten stoppen met worstelen en hun gevoeligheid laten omarmen, zodat ze eindelijk het leven kunnen leiden dat ze écht willen. 

Inmiddels hebben 1000+ mensen mijn webinars gevolgd, maak ik dagelijks een nieuwe ‘Live Pink!’ video, en lanceerde ik in oktober succesvol mijn unieke online programma Jouw Zevensprong waarmee je gaat vertrouwen op je gevoel, keuzes gaat maken vanuit je hart en het leven kunt gaan leiden dat je écht wilt. Ik heb een positieve, eerlijke, gevoelige maar nuchtere kijk op mijn eigen hooggevoeligheid en wil ik van de daken schreeuwen hoe jij het tij voor jezelf kunt keren.

 

MET DEZE CHALLENGE

 • Ga je direct orde in de chaos scheppen in je huis en in je hoofd
 • Krijg je inzichten die je niet eerder hebt opgedaan en dus ook niet kon toepassen
 • Kijk je kritisch naar jezelf en jouw situatie zodat je juiste keuzes kunt gaan maken
 • Krijg je meer tijd voor dingen die je echt belangrijk vindt
 • Ontdek je hoe je voorkomt dat de dingen je blijven overkomen
 • Wordt duidelijk wat er nou precies in je (hoog)gevoelige hoofd gebeurt en hoe je alle overbodige zooi eruit kunt gooien

 

HOE HET WERKT?

Vanaf 7 december ontvang je 10 dagen een korte video met een inzicht en een vraag of opdracht, zodat je zelf de touwtjes weer in handen hebt. Ook ontvang je de samenvatting van de video’s, zodat je makkelijk dingen kunt terugzoeken. Op 17 december eindigt de challenge met een webinar om definitieve groeistappen te maken, je gevoel(igheid) te omarmen het leven te gaan leiden dat je écht wilt. En als BONUS ontvang je direct mijn ebook Boost je (t)huis!

 

#STOPDECHAOS! 

Tijd om alle overbodige zooi uit je hoofd te gooien en orde op zaken te stellen. Geef jezelf die liefdevolle schop onder je kont om de eerste stap te zetten naar jouw ideale leven. Train je hersenen en stop de chaos in je hoofd (en in je huis). Het gaat echt een mega verschil voor je maken en zet je aan het denken. Geloof me, ik zal je niet teleurstellen. Krijg weer tijd en bergen energie, kies jezelf en ga ervaren hoe mooi 2019 voor jou kan beginnen!

Ik ben zo dankbaar dat Esther op mijn pad is gekomen. Het voelt als herkenning en thuiskomen en dat ontroerd me enorm. De #stopdechaos challenge is verhelderend, geeft herkenning en het zet je aan het denken. De video’s gaven me zin om aan de slag te gaan en ik ben veel milder naar mezelf gaan kijken. Ik heb nu de orde en rust in mijn hoofd waar ik zo naar verlangde. Laat 2019 maar komen!

– Fleur –

10 DAGEN LANG EEN VIDEO

VIDEO DAG 1: Houd jij jezelf weleens een spiegel voor?


VIDEO DAG 2:
Altijd ontevreden en te weinig tijd?


VIDEO DAG 3:
 Hoe werkt dat nu eigenlijk bij jou?


VIDEO DAG 4:
Help!? Nu overkomt het me alweer!


VIDEO DAG 5:
Geeft jouw (t)huis je energie?

VIDEO DAG 6: 1 Ding doe je structureel niet


VIDEO DAG 7:
Maak je leven saai en kom tot leven


VIDEO DAG 8: 
Dat kan een ander veel beter!


VIDEO DAG 9:
Is jouw tuintje overwoekerd?


VIDEO DAG 10:
Vergeet dit nooit!